BizSpark Tip 3: Profiteer jaarlijks van een gratis Azure cloud computing pakket ter waarde van 3700$

imageDe meeste StartUps hebben behoefte om minstens 1, maar meestal meerdere websites te draaien. Een wiki voor technische informatie, een blog om klanten geïnformeerd te houden en bv een marketing site. Al deze sites en veel meer kan je als startup 3 jaar gratis draaien door gebruik te maken van de Windows Azure voordelen die je als BizSpark lid hebt. Elke BizSpark lid heeft recht op vrij gebruik van Windows Azure voor een equivalent van 3700$ per jaar. Voor dat bedrag kan je tot 12 custom shared websites draaien, inclusief storage en bandbreedte, of je eerste SaaS Apps aan klanten aanbieden. Windows Azure is een cloud computing oplossing die makkelijk asp.net, php, node.js sites of andere oplossingen kan draaien. Daarnaast bestaat er een gallerij van blog, wiki, e-commerce sites en CMS engines die op enkele minuten in je eigen cloud kan activeren. Drupal, Joomla!, Umbraco, Orchard, WordPress, … up-and-running in no time.

Het volstaat om een nieuw package te deployen bij het aanmaken van een site:

clip_image001

Windows Azure is een open Cloud platform dat je via de verschillende Developer Centers toelaat om de code van je keuze te draaien op een éénvoudige en flexibele manier: mobile | .net | node.js | java |php| python | other .  Meer info in het Dev Center overzicht: http://www.windowsazure.com/en-us/develop/overview/

Ben je een Technologie gebaseerde Startup en maak je nog geen gebruik van het BizSpark programma schrijf je dan hier in: http://www.microsoft.com/bizspark .

Advertenties

Over Luc

http://www.linkedin.com/in/lucvdv

Geplaatst op 7 januari 2013, in BizSpark, MIC en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: