BizSpark Tip 4: Laat je dev team nu al Powerpoint 2013 gebruiken om hun mooiste projecten voor te stellen

PowerPoint 2013Je zal het op je volgende conferenties beginnen merken, presentaties worden consistenter, hebben sociale media connecties, werken beter met verschillende scherm ratio’s en groottes. En dan merk je ook dat het lijkt of de presentator ergens meer inhoud op z’n scherm heeft dan er gepresenteerd wordt. Soms lijkt het net of dit geen slides, maar een animaties is.
Dat is het dan ook, Office 2013 heeft PowerPoint nog een extra duwtje gegeven en mooie presentaties waar je zelf live kan in en uitzoomen, tussen menu’s wisselt, slides toevoegt of overslaat is wel heel gemakkelijk geworden. Het lijkt wel of iedereen een Pro- speaker wordt.

Als BizSpark StartUp kan je de nieuwe Office 2013 nu reeds downloaden en schitteren tijdens je volgende belangrijke pitch.

Ben je een Technologie gebaseerde Startup en maak je nog geen gebruik van het BizSpark programma schrijf je dan hier in: http://www.microsoft.com/bizspark .

Advertenties

Over Luc

http://www.linkedin.com/in/lucvdv

Geplaatst op 8 januari 2013, in BizSpark, MIC en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: