BizSpark Tip 5: Alles wat je altijd al had willen weten over BizSpark maar nooit durfde vragen: de FAQs

BizSpark_TileNa 4 gebruiks tips tijd voor de vele vragen, of eerder de antwoorden op de vele vragen die we rond BizSpark krijgen.

Hier vind je alvast de 55 meest gestelde vragen en nog belangrijker hun antwoorden: http://www.microsoft.com/BizSpark/Faqs.aspx .

De meest voorkomende vragen de we in België krijgen zijn:

Vraag: Hoe lang kan ik lid blijven van BizSpark?
Antwoord: zolang je bedrijf aan de voorwaarden voldoet en met een maximum van 3 jaar. Bv je bedrijf is een startup van 3 jaar oud, dan gradueer je van het BizSpark lidmaatschap na 2 jaar. Of wanneer je StartUp wordt overgenomen door een bedrijf dat niet aan de BizSpark voorwaarden voldoet komt je lidmaatschap ook te vervallen. En nog een hele mooie: je draait je eerste Mio $ omzet, ook dan kom je niet meer in aanmerking voor BizSpark.

Vraag: is het echt gratis? Zo ja “what’s the catch”?
Antwoord: Ja deelname aan het BizSpark programma is echt gratis en er zijn geen kleine lettertjes. Microsoft is van mening dat we door startups te helpen mee kunnen bouwen aan een gewaardeerde lange termijn partnerschip. Samen kunnen we bouwen aan een levendige locale software-economie die lokaal tewerkstelling creëert. Een Startup mag gerust niet Microsoft technologie gebruiken om van BizSpark gebruik te kunnen maken. Windows Azure, het cloud computing platform, ondersteunt dan ook breed de meest gangbare technologieën.

Ben je een Technologie gebaseerde Startup en maak je nog geen gebruik van het BizSpark programma schrijf je dan hier in: http://www.microsoft.com/bizspark .

Advertenties

Over Luc

http://www.linkedin.com/in/lucvdv

Geplaatst op 9 januari 2013, in BizSpark, MIC en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: