BizSpark Tip 8: Maak gratis gebruik van software ontwikkelingstools (Visual Studio) voor ontwikkelaars van je StartUps

BizSpark biedt gebruik van heel wat gratis Software en ontwikkelingstools aan zodat je als startup zelf je software oplossing kan bouwen. De software voordelen van BizSpark lopen via het MSDN (Microsoft Developer Network) programma. De Administrator van een BizSpark lid kan op een eenvoudige manier via het management portal ontwikkelaars toegang geven tot een MSDN Subscription. Eens een ontwikkelaar beschikt over de MSDN toegangscode kan hij vrij gebruik maken alle versies van de ontwikkelings tools waaronder de meest volledige versie  Visual Studio Ultimate. Maar ook van vele andere software pakketten, een heel lange lijst hier in Excel formaat: (volledige lijst) maar weet alvast dat bv ook producten als Windows 8 en SQL Server op het lijstje staan.

Get your software for your Startup.

Daarnaast krijgt een BizSpark MSDN gebruiker een gratis Windows Store registratie token, een Windows Phone store registratie token en toegang tot de Windows Azure voordelen uit een vorige post.

Ben je een Technologie gebaseerde Startup en maak je nog geen gebruik van het BizSpark programma schrijf je dan hier in: http://www.microsoft.com/bizspark .

Advertenties

Over Luc

http://www.linkedin.com/in/lucvdv

Geplaatst op 14 januari 2013, in BizSpark, MIC en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: