Een App Idee ? Krijg €€ en ondersteuning !

clip_image001

Heeft u een innovatief idee met een creatieve nieuwe benadering van design, hoogstaande kwaliteit en goede performantie ? Bent u een ontwikkelaar en/of ondernemer met de ambitie om het waar te maken in de mobiele markt ?

Aalto University (Finland), Nokia en Microsoft hebben een joint venture afgesloten om de ontwikkeling van mobiele applicaties in stroomversnelling te brengen. Met een beschikbaar budget van 18 miljoen euro ondersteunen zij de mobiele applicaties op Windows Phone en elk ander nokia platform. Alle belgische ondernemers, start-ups en bedrijven, kunnen zich kandidaat stellen voor de AppCampus Award.

clip_image002

Succesvolle AppCampus-deelnemers zullen een prijzen ontvangen, variërend van 20.000 tot 70.000 euro, afhankelijk van de complexiteit van de App.

Daarenboven krijgen de geselecteerden toegang tot top-opleidingen, coaching en ondersteuning in marketing van de App. Windows Phone Marketplace en Nokia Store bieden de nodige opportuniteiten om de App wereldwijd te commercialiseren..

Deelname aan AppCampus is volledig gratis. U behoudt de initellectuele eigendomsrechten op de App en hoeft tevens geen enkele commissie op de App af te staan!

Voorwaarden?

AppCampus is een wereldwijd initiatief. Iedereen, ongeacht de woonplaats, kan deelnemen op voorwaarde dat u een legale bedrijfsentiteit heeft. (Studenten verwijzen we graag door naar Imagine Cup en het bijhorende Imagine Cup grants program)

De enige vereiste is dat succesvolle applicaties een beperkte tijd exclusief beschikbaar zijn op de Windows Phone Marketplace of de Nokia Store. Meer informatie hier.

Verlies geen tijd – Schrijf je nu in op www.appcampus.fi

Advertenties

Geplaatst op 15 januari 2013, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: