BizSpark Tip 10: Leden hebben recht op één jaar gratis CRM online

imageEén van de dingen die voor een StartUp essentieel zijn is het bijhouden van informatie over de dagelijkse contacten, die contacten regelmatig van de nodige info te voorzien en uiteraard leads en prospect conversaties opvolgen. Meer dan zomaar je sociaal netwerk opvolgen maar een omgeving die actief help om relaties in verwachtte doelstellingen om te zetten.
Starters denken te vaak dat het enkel een kwestie is van email management en LinkedIn contacten beheren maar al snel loop je dan tegen de grenzen aan. Wat je van bij de start nodig hebt is een professionele CRM omgeving die makkelijk en onderhoudsvriendelijk in gebruik is en waar je zelf zo weinig mogelijk werk mee hebt.
BizSpark leden hebben recht op één jaar Dynamics CRM Online tot een maximum van 25 gebruikers via het Microsoft Cloud Essentials Pack.

Ben je een Technologie gebaseerde Startup en maak je nog geen gebruik van het BizSpark programma schrijf je dan hier in: http://www.microsoft.com/bizspark .

Over Luc

http://www.linkedin.com/in/lucvdv

Geplaatst op 16 januari 2013, in MIC, Uncategorized en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: