BizSpark Tip 12: Als BizSpark lid ben je niet alleen, vindt andere StartUps in je regio of blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

BizSpark leden in Belgie
Microsoft Innovation Center Vlaanderen is natuurlijk één van de hubs waar je kan netwerken met andere startups. Het MIC organiseert regelmatig netwerking mogelijkheden zowel in de vestiging in Genk als die in Kortrijk.

Daarnaast biedt het BizSpark programma een hele reeks van geautomatiseerde, sociale network en web gebaseerde netwerking mogelijkheden voor StartUps.

BizSpark Connect: bezoek de BizSpark kaart voor een visueel overzicht van de wereldwijde BizSpark community. Op deze manier kan je makkelijk andere StartUps in België terugvinden en contact nemen. BizSpark Connect is de officiële community portal voor BizSpark leden en geïnteresseerden. Je kan connect gebruiken om aankondigingen over events te doen en je StartUp profiel delen met anderen.

Social Media: het BizSpark is actief aanwezig en communiceert actief via verschillende sociale media. Nieuws en info wordt continu gedeeld via BizSpark’s twitter account @bizspark. Voor een diepere connectie kan je lid worden van de BizSpark LinkedIn group of aan de gesprekken deelnemen op de Facebook pagina.

BizSpark Blogs: StartUp in de spotlight, accelerator nieuws en aankondigingen van events vind je op de BizSpark team blog.

Overzicht:

  1. http://www.microsoft.com/bizspark/NewsAndEvents/Default.aspx
  2. http://twitter.com/bizspark
  3. http://facebook.com/bizspark
  4. http://www.linkedin.com/groups?gid=1790961&trk=hb_side_g
  5. http://www.microsoft.com/bizspark/ConnectLanding.aspx
  6. http://blogs.technet.com/b/bizspark_group_blog/

Over Luc

http://www.linkedin.com/in/lucvdv

Geplaatst op 18 januari 2013, in BizSpark, MIC en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: