BizSpark Tip 13: Beheer je StartUp projecten en sourcecode met een gratis SaaS gebaseerde ALM oplossing.

ALM Logo

BizSpark StartUps hebben toegang tot Team Foundation Server (TFS), Microsoft’s application lifecycle management (ALM) solution. Omdat jonge bedrijven minstens zo professioneel zouden moeten kunnen werken als grote organisaties is het aangeraden de broncode, testing en lifecycle van Applicaties goed te organiseren. Zeker wanneer je van plan bent om op een zeker moment extra ontwikkelaars, misschien tijdelijk, bij het bouwen van je oplossing te betrekken.

TFS helpt StartUps met het beheren van de Build en Agile aanpak los van welke development omgeving je gebruikt. Heb je bv een Eclips of PHP of iOS omgeving dan kan je ook daar makkelijk work items beheren en wijzigen of code in-uit checken. Wat TFS betreft is alle code gelijk voor de wet.

Het opzetten van een backend voor zo’n professionele omgeving is natuurlijk een investering behalve als je geen server of installatietijd moet voorzien. Vandaar dat we Team Foundation Service beschikbaar hebben gemaakt. Dit is een ALM die als SaaS wordt aangeboden en je op die manier met een paar kliks een volledige professionele lifecycle management omgeving aanbiedt. Het mooie hierbij is dat je met deze SaaS oplossing van eender waar in de wereld kan ontwikkelen op hetzelfde project.
Microsoft biedt Team Foundation Service gratis aan tot 5 users wat voor de meeste startups ruimschoots zal volstaan.

image

Over Luc

http://www.linkedin.com/in/lucvdv

Geplaatst op 21 januari 2013, in BizSpark, MIC en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: