Flanders’ Care: Infosessie demonstratieprojecten – oproep 4

Flanders’ Care is één van de voornaamste pijlers van Vlaanderen In Actie, het ambitieuze toekomstproject van de Vlaamse Overheid. Het doel van Flanders’ Care is om “op een aantoonbare wijze en door innovatie het aanbod van kwaliteitsvolle zorg te verbeteren en verantwoord ondernemerschap in de zorgeconomie te stimuleren.”

Demonstratieprojecten zijn één van de instrumenten binnen Flanders’ Care om dit te realiseren. Deze vormen de brug tussen onderzoek en ontwikkeling en de uitrol van innovatie over heel Vlaanderen en dit met beide objectieven van Flanders’ Care voor ogen: kwaliteit van zorg en internationale valorisatie. De nieuwe oproep demonstratieprojecten wordt binnenkort geopend, we nodigen u alvast uit voor de infosessie op 24 juni.

Met deze oproep mikt Flanders’ Care op technologieën en diensten die thuiszorg bevorderen en/of de autonomie van de zorgbehoevende persoon versterken en technologieën en diensten voor efficiënter inzetten van personeel in de thuiszorg, de thuisvervangende woonzorg of de intramurale zorg. De beoogde doelgroepen zijn ouderen, personen met een beperking en personen met een hersenaandoening (dementie, niet aangeboren hersenaandoening, …).

Alle documenten en informatie zullen op de website van Flanders’ Care verschijnen van zodra de oproep geopend is. Vragen mag u sturen naar het e-mailadres flanderscare@vlaanderen.be of u kan contact opnemen met de coördinatie Flanders’ Care (Tel. 02 553 33 68).

Flanders’ Care nodigt u van harte uit voor de infosessie over de vierde oproep. Deze infosessie vindt plaats op 24 juni 2013 om 17.00 uur in zaal Hadewych in het Conscience-gebouw (Koning Albert II-laan 15, 1210 Brussel). Gelieve u hiervoor in te schrijven.

Programma infosessie

16:45: Onthaal
17u00: Welkomstwoord
17u05: Flanders’ Care: ondernemen door innovatie in zorg
17u15: Toelichting: demonstratieprojecten – oproep 4
17u40: Begeleiding bij de aanvraag: Innovatiecentrum
17u50: Toelichting bij de programme office:  iMinds
18u00: Netwerkreceptie

 

clip_image001[4]

Geplaatst op 12 juni 2013, in Partner Event en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: