Oproep aan studenten innovatieve producten/ diensten/ processen in de zorg

“HEALTH PITCH”

Afgestudeerde studenten krijgen de kans om hun eindwerk voor te stellen aan een groep van ondernemers/ investeerders.

In het najaar van 2013 organiseren het Innovatiecentrum, rvo-society en het Impulsloket Flanders’ Care “Health Pitch”. Op dit evenement krijgen studenten de kans om een project, een masterproef, een afstudeerwerkwerk, ,… voor te stellen aan een publiek van ondernemers. De opzet is dat de studenten hun product/dienst/proces op een persoonlijke en krachtige manier in 10 minuten komen voorstellen (pitching) aan een groep van geïnteresseerde ondernemers/investeerders.

We mikken op projecten die beantwoorden aan een concrete zorgnood en die door de studenten op een punt zijn gebracht waarop het product/dienst/proces prototype klaar is. Mogelijk zien de aanwezige ondernemers opportuniteiten in deze presentatie en leidt dit tot een samenwerking, investering en/of verdere ontwikkeling van het prototype.

Werkte u het afgelopen academiejaar aan een project of eindwerk dat voldoet aan deze omschrijving? Aarzel dan niet om in te schrijven!

Te vaak liggen goede ideeën en uitgewerkte producten immers stof te vergaren en doet niemand er iets mee. Het Innovatiecentrum, rvo-society en het Impulsloket Flanders’ Care hebben de handen in elkaar geslagen om hier verandering in te brengen en zulke studenten rechtstreeks in contact te brengen met geïnteresseerde ondernemers.

Op maandag 16 en dinsdag 17 september vinden de pre-pitches plaats dan wordt een preselectie gemaakt. Op 22, 23 of 24 oktober kunnen de meest innovatieve projecten zich op “Health Pitch” voorstellen aan het select publiek van ondernemers.

Interesse? Stuur dan snel een e-mail naar karolien.hantson@agentschapondernemen.be

Meer informatie? karolien.hantson@agentschapondernemen.be of 02/212. 94. 23 & 0490/58.73.20

impulsloket_cmyk

 

image

Advertenties

Geplaatst op 5 juli 2013, in Call en getagd als , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: