POM West-Vlaanderen nodigt uit “Zorgeconomie: een toekomstblik” op 25 november in Brugge

POM_logo_RGBDe golf van vergrijzing is als een tsunami die vanuit de kustregio over de rest van Vlaanderen rolt. Dit zorgt onder meer voor een groeiende kloof tussen de zorgbehoevende en zorgverlenende bevolking.
Zorgeconomie is meer dan enkel en alleen preventie, gezondheidszorg en zorgverlening. Ook bedrijven die een deel van hun omzet realiseren in de zorgsector maken deel uit van deze economie.

De POM West-Vlaanderen wil de zorgeconomie in onze provincie de nodige stimulans geven, zodat West-Vlaanderen zich kan profileren als een slimme en welvarende regio. Door sector-overschrijdende samenwerking te stimuleren, worden nieuwe waardeketens ontwikkeld tussen verschillende partners met als doel oplossingen te vinden voor een efficiëntere en effectievere zorg. Zo wordt toegevoegde waarde gecreëerd in de regio en wordt terzelfdertijd ingespeeld op een maatschappelijke nood. Kennisinstellingen zijn hierbij een onmisbare schakel.

In een eerste fase werd in samenwerking met de stakeholders een strategisch plan opgesteld.
Kom meer te weten over dit plan en de toekomst van de zorgeconomie in West-Vlaanderen op maandag 25 november 2013 in het Provinciehuis Boeverbos, Raadzaal, Koning Leopold III-laan 41, 8200 Sint-Andries / Brugge.

Meer info en inschrijven.

Geplaatst op 5 november 2013, in Uncategorized en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: